• Laster aksjedata...

Ville det ikke være flott hvis du kunne få en ekstra rabatt på alle kjøp du gjør? Vel, det er fullt mulig med et cash back kredittkort. Med denne typen kredittkort får du en viss prosent tilbake på mange av kjøpene dine.

Du lurer kanskje på hva slags ting som gjelder for cash back kredittkort-rabatter. Mesteparten av tiden vil ikke slike ting som balanse overføringer og kontantuttak telle, og du vil ikke motta noen form for kredittkort-rabatter når du bare tar ut penger i en vanlig minibank. Du må sjekke med hver bank for å lære hvilke cash back kredittkort-kjøp som gjelder for de spesifikke kortene.

Hvor mye penger du kan få igjen fra et cash back kredittkort er en annen sak. Du kan søke og finne ut hvilke som gir best prosentandel, men det er som regel slik at de største bankene har de definitivt beste kredittkortene.

Du kan også nyte mer cash back med ulike cash back kredittkort hvis du handler på spesifikke butikker. Noen cashback kredittkort er bygget opp slik at de tillater deg en større prosentandel dersom du tar i bruk en av deres nettbutikker – altså en som denne banken har en avtale med. Dette kan gi deg mer penger i form av cash back.

Det å ta ut penger fra ditt cash back kredittkort er enkelt. Normalt trenger du ikke å gjøre noe. Det er i henhold til hvor ofte kredittkortet utbetaler kontanter tilbake. Noen kredittkortselskaper vil tilby kortinnehaveren å innløse poeng på sine cash back kredittkort i form av belønninger som skal anvendes for å få ut pengene sine. Du kan også bruke dine penger til å betale noen veldedige bidrag til feks Røde Kors og liknende.

Husk å lese vilkårene og betingelsene når du søker etter et cash back kredittkort. Vær sikker på å finne ut om du kan handle på dine favorittbutikker med kortet. Finn også ut alt du kan om gjeldende avgifter for kortet for kontantuttak, balanseoverføringer etc., da disse ekstra kostnadene kan gjøre dette kortet til en kostbar opplevelse. Men hvis du velger et cash back kredittkort kan det være utrolig nyttig hvis du handler på disse butikkene og det å motta penger for kjøp du normalt gjør hele tiden.