• Laster aksjedata...

Mange bruker kredittkort på forskjellige måter. Noen skaffer seg et kredittkort utelukkende på grunn av at de ønsker reiseforsikring på reisene sine, mens andre igjen bruker et slikt plastikkort når man skal handle diverse saker og ting. Uansett er cashback kredittkort det aller beste alternativet. Med et slikt kredittkort kan man enkelt og greit få penger tilbake på alt man handler, noe som er veldig gunstig.

Et cashback kredittkort fungerer på denne måten:

1. Kredittkortutstederen (populært kalt banken) har avtale med èn eller flere populære steder der man kan få rabatt på varer og tjenester.
2. Om man bruker dette kredittkortet på nettopp den butikken eller tjenesteytende næringen vil man skaffe seg penger tilbake på hvert kjøp. Banken og en annen aktør i markedet går altså sammen for å skaffe kunder både til banken og butikken.

La oss si at Coop Extra og DNB går sammen i et samarbeid. Om de da skal lage et cashback kredittkort, så kan det være slik at man får 5 % tilbake på alt man handler hos Coop Extra. Dette blir mer og mer vanlig på det norske markedet, men har vært en stor hit på det amerikanske markedet i veldig mange år.

Bensin er nisjen der man har de beste cashback kredittkortene. Som regel er dette en nisje der samtlige bensinstasjoner kniver knallhardt om å vinne, og marginene er ganske små på hvilke som kommer best ut i pristester og liknende. Derfor bør man kunne tilby et cashback kredittkort slik at kundene både kan låne penger i tillegg til å kunne skaffe seg noen rabatter på bensin og diesel.

Bank Norwegian har gjort det slik at de rett og slett har laget sitt eget kredittkort med en bank slik at du får reiseforsikring, cashback og flere andre fordeler dersom du velger dette kortet. Selv anbefaler vi egentlig at du tar en titt innom vår kredittkortguide der du kan sjekke ut samtlige kredittkort som finnes gunstige på det norske markedet per dags dato.

Har du problemer med å skaffe deg et cashback kredittkort, så anbefaler vi at du tar opp et forbrukslån i stedet dersom du trenger å få lånt noen penger. Et forbrukslån kan skaffes ved å fylle ut et online søknadsskjema, noe som ikke skal være så utrolig vanskelig for deg som har fylt 18 år.

Når det er sagt, så bør alle som har fylt 18 år være i besittelse av et cashback kredittkort – så det er bare å søke om du ikke har gjort det allerede.