• Laster aksjedata...

Det finnes utrolig mange forskjellige selskaper som deler ut kredittkort til brukerne sine. Et kredittkort er et kort man kan benytte seg av for å låne summer opp til 100,000 NOK (alt ettersom hvilken bank det er) og som man må betale tilbake i slutten av måneden. Men nå i det siste har det blitt svært populært med å utvikle såkalte cashback kredittkort, som gir deg flere fordeler enn vanlige kredittkort.
Et cashback kredittkort kan defineres som et kredittkort der man har en viss lånesum i tillegg til frynsegoder hos eksterne butikker og bensinstasjoner.
Eksempelvis kan bank Norwegian finne ut at de skal kjøre avtale med Coop Prix for å sammen styrke bankens og butikkjedens inntekt. Da vil disse to partene gå sammen for å skape et cashback kredittkort der du kanskje får 3 eller 4 % tilbakebetaling på ALLE varer kjøpt inn hos Coop Prix.
Folk som da bestiller dette cashback kredittkortet vil tjene på å bruke det hos Coop Prix. Det finnes ikke bare slike kredittkort som har èn samarbeidspartner, men nå er det blitt mer og mer vanlig at mange butikker eller bensinstasjoner går sammen for å skape fordeler på ett kort. Slike kort vil naturligvis være mer attraktive blant folk enn de som er låst til èn eller to butikker.
Et såkalt bensinkort, som du kanskje har hørt om, er bare en variant av et cashback kredittkort der man får billigere bensin. Dette har blitt mer og mer vanlig i Norge, da bensinpriskrigen er ganske markant.
Hvordan og når får man penger tilbake fra et cashback kredittkort?
Når du har søkt og fått godkjent søknaden om å skaffe deg et cashback kredittkort, så må du også prøve å dra nytte av de fordelene du har fått. Og det får du utbetalt i skattefrie kroner. Når du skal betale tilbake den lånesummen du har brukt den måneden, så får du fratrekk på det du har opptjent hos denne butikken eller bensinstasjonen.
Får du 10 % penger tilbake hos Matvarekjeden A/S og kjøper utelukkende hos denne butikken for 1000 kr på en månede, så blir du kun nødt til å betale tilbake 900 kroner til den banken du har kredittkort hos. Med andre ord er det ingen ulemper ved å ha et cashback kredittkort så lenge du er disiplinert nok til å betale tilbake tidsnok slik at du slipper renter og gebyrer.
Søk om cashback kredittkort her i dag!