• Laster aksjedata...

Cashback kredittkort er enkelt forklart et kredittkort som gir deg tilbake penger når du benytter deg av det. Høres kanskje for godt ut til å være sant, men det har blitt utrolig mange firmaer som jobber sammen for å skape gode avtaler for sine kunder i form av et cashback kredittkort.
Vi kan ta et eksempel på et slikt kort bare for å illustrere hvordan det fungerer.
Per går inn på Lane.no og finner annonsene svært interessante. Han ser deretter at det er en bank som tilbyr et såkalt cashback kredittkort, og Per ser seg villig til å prøve ut nettopp dette for å se hvordan det kan påvirke hans økonomi. Dette kortet gir ham nemlig 3 % tilbake på alle varer som blir kjøpt på den lokale matbutikken MAT A/S.
Nøykaktig èn uke senere kommer det nye kredittkortet til Per i posten, og han benytter seg av det på den lokale matbutikken. Per er en type som alltid betaler regningene sine i tide, slik at han slipper høye renter og unødvendige utgifter ved bruk av kortet. Han vil derfor jobbe seg opp en god sum med penger fra MAT A/S og sitt cashback kredittkort uten å måtte betale noen ting for det.
Historien til Per er en solskinnshistorie som ikke alle vil oppleve om de bestiller seg noe slikt. Problemet til mange er at de er ganske late når det kommer til å opprettholde tidsfrister slik at de må betale små renter hele tiden til banken sin fordi de har lånt penger. Dette er nettopp derfor kredittkortselskapene kan tilby denne type kredittkort og fortsatt tjene penger på det.
Fenomenet cashback kredittkort har eksistert i USA i lang, lang tid – og blir også mer og mer vanlig her hjemme i Norge. Men det er fortsatt en lang vei til du kan bestille et kredittkort og få med bensinrabatt, billigere matvarepriser og avslag på fotballutstyr på den lokale fotballbutikken her i Norge, slik man kan få i USA. Men den private finanssektoren utvides så og si hvert år, så det er nok ikke mange årene før vi har fått amerikanske tilstander også på dennehttp://xn--lne-ula.priv.no/hva-trenger-du-for-a-s%C3%B8ke-etter-kredittkort/ fronten her hjemme i Norge.
Sjekk om du har det du trenger for å søke om kredittkort: Klikk her for sjekk om kredittkort.