• Laster aksjedata...

Det å skaffe seg et kredittkort som bringer en del av pengene tilbake til din konto blir naturligvis ansett som en god idé. Ingenting er bedre enn å motta penger tilbake på alle de utgifter som du gjør med kredittkortet ditt? Den er som for godt til å være sant, ikke sant?
Et såkalt cashback kredittkort gir deg nettopp fordeler som å skaffe fradrag på en del varer hos enkelte butikker. Som regel er dette i matbutikker, ved kjøp av bensin og handel på internett.
Vel, det er mange kort som gir deg gratis penger, men det er vanligvis rundt 2-5% cashback – avhengig av hvor du får penger tilbake. Noen er alltid gjerrigere enn andre. Men, penger er penger, ikke sant?
Hvis du liker å kjøpe masse ting i en periode må du skaffe deg et kredittkort som er svært attraktiv for deg. Men du må huske på at de ikke vil gi penger tilbake på alle kjøp du kommer til å gjøre. Selv om de hevder å gi deg pengene tilbake på alle kjøp, vil de bare gi deg viss prosent av beløpet per transaksjon du har brukt. Disse kortutstedelse selskapene også har strenge begrensninger på mengden at de vil gi tilbake til sine klienter.
Men dette er alltid noe som står skrevet når du bestiller et cashback kredittkort. Les alltid kredittkortavtalen med banken din. Der står det (naturligvis) mye interessant som du bør ta med deg.
Dette er en annen måte å prøve å trekke inn nye kunder for disse bankene. Det er bra å ha kredittkort og høres flott ut i teorien, men de må sjekke antall betalingsanmerkninger du har før de vil gi deg et kredittkort.
Sjekk litt rundt på ulike selskaper, som tilbyr kredittkort, for å se hva de tilbyr. Du vil bli overrasket over å finne en et cashback kredittkort som gir deg akkurat det du trenger og ønsker med høye cashback prosentpoeng, få begrensninger på hvor mye de vil gi deg tilbake, og øyeblikkelig kontantinnskudd når du har behov for penger.
Men de finnes. Blant annet har vi her på Lane.no et godt tilbud på kredittkort som du vil finne på forsiden vår. Dette er et cashback kredittkort.
Selv om disse kredittkortene ser ut som et flott produkt å ha vil noen selskaper trenge en kredittvurdering før utstedelse av kredittkort. Har du dog noen betalingsanmerkninger, så finnes det selvfølgelig også kredittkort for deg.
Hva er din avgjørelse? Hvis du har en god kredittvurderinger det i slike kredittkort store muligheter for deg da du kan velge og vrake mellom løsninger. Sjekk ut ulike kortselskaper – det er mange selskaper der ute som tilbyr deg opp til 3% cashback og innehar svært få begrensninger.