• Laster aksjedata...

Folk som flyr mye bør ha et kredittkort med cashback på flyreiser. Slike kredittkort gir deg poeng eller kilometer i flyreise for hvert kjøp du foretar med kortet og kilometerene eller poengene kan innløses for reiserelaterte utgifter. Du kan bruke poengene dine eller kilometerene for gratis flybilletter til reisemål som du fritt velger fra det aktuelle flyselskapet.
Det er mange kredittkortselskaper som tilbyr slike cashback kredittkort. Kredittkortets funksjoner, belønninger og bonuser varierer mye fra en bank til den neste. Så det er det svært viktig å sammenligne slike cashback kredittkort med ulike selskaper før du velger ett. De fleste flyselskapkort gir deg ett poeng for hver krone du bruker.
Være kresen når det kommer til valg av kredittkort – og også hvilke steder du kjøper noe med kredittkortet ditt etter at du har fått det. Noen av de kjøp du gjør med kortet ditt gir kanskje ikke poengverdi. Hos banken din kan kundeservice gi deg den informasjonen du trenger for å få mest mulig ut av kredittkortet ditt og de belønningene som følger med. Du bør også gjøre store fremfor små kjøp da disse gir større poengsummer.
Når du har funnet et kort du tror du er interessert i bør du sjekke ut renten av kortet, og kortets gebyrer. Du kan oppleve at dine belønninger ikke er så store som du trodde de ville være når cashback-tilbdeuene veies mot avgifter og høye renter.
Kredittkort med cashback har eksistert i årevis og de blir bedre og mer populære for reisende. Men det er ikke alltid slik at du må bruke poengene fra kredittkort på reise. Disse kortpoengene kan også brukes for bilutleie, hotell og andre reiseutgifter i tillegg til selve flyreisen. Sjekk ut betingelsene på kredittkortet grundig for å finne ut hvilke andre reiserelaterte utgifter som kan betales med flyselskapets kredittkort.
Alle flyers og reisende bør ha et kredittkort med cashback på flyreiser. De kan være svært praktisk og gir mange reiserrabatter dersom kortet ikke har store, tilhørende renter og andre avgifter.