• Laster aksjedata...

Familiære relasjoner er selvfølgelig alltid fint å ha. Det å kunne ha en samboer, en katt og kanskje en skilpadde er gull verdt når man ønsker noen å sosialisere seg med eller løse problemer med. Uansett; når det kommer til det økonomiske er det også mange som ønsker å se på familien som en eneste stor bank.

Dog er det noen problemer med å blande familiebånd og økonomi. Et kjent ordtak går som følger ”don’t mix pleasure and business”, noe som betyr at man ikke skal blande vennskap og business. Har man et godt vennskapelig bånd til noen, så kan fort en krangel om penger ende det hele – noe som selvfølgelig ikke er helt gunstig.

Lån hos et familiemedlem kan være problematisk av følgende grunner:

1. Tukler man bort pengene, så vil man ende opp med et dårlig bånd til den eller de familiemedlemmene som gir deg pengene. Investering er blant de tingene man kanskje ikke bør velge å bruke et slikt type lån på.

2. Det mange mener er viktig i en familie er å ikke miste ansikt. Har man profilert seg som en rik fyr som nettopp har kommet ut fra BI, så vil man selvfølgelig slite dersom man gang på gang går til far eller bror og spør etter et større beløp.

3. Det finnes mer gunstige alternativer enn å ta opp et lån hos familien din. Sjekk ut alternativene her på siden for å søke etter et forbrukslån på internett, så vil du veldig fort finne ut at dette er en mulighet som er enda bedre enn å spørre din familie om penger hele tiden.

Vi anbefaler i hvert fall forbrukslån på det aller sterkeste til de menneskene som har et ønske om å skaffe penger på en kjapp og gunstig måte. Ved å søke om et slikt lån er du nærmest garantert hurtige penger dersom du har en stabil inntekt og ikke sånn veldig mange betalingsanmerkninger.

Skal du mot formodning ha veldig lyst til å låne et par tusen kroner for å dra på sydenferie eller liknende av din mor eller far, så siter vi naturligvis ikke at dette er en dårlig idè, men aller først vil man måtte se på mulighetene for å ta opp et lån hos en ekstern bank. I tillegg til gunstige renter vil man heller ikke slite med familiebåndene dersom noe skjærer seg.