• Laster aksjedata...

Er du ute på juleshopping, men mangler litt finansieringsmuligheter? Har det blitt litt mye penger som har gått på diverse regninger den siste tiden, så sliter du kanskje med å få betalt for julegavene. Men du kan i aller høyeste grad trøste deg med at både forbrukslån og kredittkort er tilgjengelig også rundt juletider, og nordmenn låner mer penger enn før for å bruke på materielle ting.

Julehandelen har gått opp de seneste årene. Presset på å kjøpe dyre gaver har naturligvis også blitt større, og man kan jo lure på hvordan klarer å finansiere det hele når man har både barn og barnebarn å tenke på – i tillegg til venninner og kolleger.

Forbrukslån er det gått nærmest inflasjon i hos de mange som kjøper dyre julegaver. Det som er så fint med denne type lån er at man kan få lov til å bruke pengene på akkurat det man ønsker seg – uten at noen spørsmål stilles overhodet. Derfor mener mange at dette er en fin måte å finansiere julegavene sine på – gitt at man klarer å betale ned lånet ved en senere anledning.

Kredittkort er en annen måte å skaffe seg raske penger på. Har man et kredittkort, så vil man kjapt kunne innse at man sparer mye penger i året på cashback og andre muligheter man ikke trodde at man hadde. Julegavene kjøpes enkelt ved at man bestiller et kredittkort på internett via et søknadsskjema og får det tilsendt i posten etter kun et par dager.

Nå skal det sies at det kanskje ikke lønner seg å ta opp alt for store lån i juletider, men det kan være veldig greit for den og/eller de som vet at de har mulighet til å betale det ned etter desember. Du vet kanskje at alt er på salg i januar, noe som gjør det veldig gunstig for den som ønsker å leve billig i månedene etter jul.

Tro meg – du bruker ikke akkurat veldig lang tid på å tjene opp det du har tapt ved å ta opp et slikt lån. Max noen hundrelapper er det du taper på at du kan gi både deg og familien din en svært gledelig og omtenksom jul. Det er det absolutt verdt.