• Laster aksjedata...

Penger
Har du et ønske om penger til materielle ting som det ikke ligger videresalgsverdi i (slik som ferier, speilreflekskamera eller en ny PC)? I så fall kan du ta opp et såkalt forbrukslån – altså et lån som gis ut til folk som ikke helt kan med sikkerhet si hva de ønsker å bruke pengene til. De aller fleste tilbydere av forbrukslån har lang tilbakebetalingstid og god support slik at du vet hvilke betingelser du får ved å signere en slik avtale.
Akkurat hvilke summer du kan låne er helt opp til din egen inntekt, sivilstand og økonomiske situasjon. Hver person som søker forbrukslån blir vurdert individuelt etter et søknadsskjema som du blir nødt til å fylle ut når du søker. Det settes altså noen krav til blant annet alder og inntekt, noe som kommer tydelig frem fra de fleste søknadsskjemaene.
Når det kommer til hvilket forbrukslån som er det beste, så går det rett og slett på dine prioriteringer. Enkelte banker er hurtigere enn andre til å behandle søknader og gi ut penger, mens andre igjen satser på å tilby den beste renten slik at gebyrene blir så lave som overhodet mulig. Vårt tips er å lete litt rundt etter forskjellige alternativer før du endelig bestemmer deg for hvilken som passer best å ta opp forbrukslån hos.
Fordelene ved å ta opp forbrukslån er altså følgende:
1. Ingen stiller spørsmål med hva pengene brukes til – du kan rett og slett bruke pngene på det du vil.
2. Pengene kommer raskt inn på konto om du får søknaden din innvilget. Det tar som regel kun en dag eller to før pengene kommer inn på konto ved godkjent forbrukslån.
3. De aller fleste banker som tilbyr forbrukslån godtar relativt store beløp slik at du kan disponere ganske høye summer og kjøpe akkurat det du får lyst på.