• Laster aksjedata...

Forbrukslån er, som ordet sier, lån til forbruk. Forbrukslån kan ofte tas uten at du skal stille sikkerhet, som man f.eks. gjør med huslån. Forbrukslån tas ofte i forbindelse med at man ønsker seg noe og heller vil låne pengene enn kjøpe vare på kreditt, noe som for øvrig er en veldig god ide, da de fleste kredittkjøpa og kontokort etter kredittkjøp har renter på over 20 %.
Står du og ønsker deg en reise en ny sofa eller den helt riktige Fenderen Stratocaster er et forbrukslån en rask og lett løsning, renten er betydelig lavere enn ved kredittkjøp og hos oss spør vi ikke om hva du skal bruke pengene til, når du søker om et forbrukslån.
Vi har stor erfaring og ekspertise i nettopp forbrukslån, derfor får du god reell rådgivning om forbrukslån, liksom vi kan levere forbrukslån til en svært rimelig rente og med svært gunstige vilkår for avviklingen av forbrukslånet.
Det finnes forskjellige typer forbrukslån, det kan være lån til bil – billån, lån til hus – huslån eller lån til f.eks. bryllup, som vi kaller bryllupslån. Det finnes flere andre typer forbrukslån og felles for dem er at de lånt pengene går til forbruk.