• Laster aksjedata...

Et banklån er ofte den billigste løsningen, blant annet fordi man i banken er et kjent ansikt, noe som kan gjøre at lånepriser er lavere enn hvis man tar kontakt til en annen låneleverandør. De fleste online utlånerne tilbyr forbrukslån til en høyere rente og effektiv rente enn den, som man kan oppnå i en bank. Renter forbrugslån sammenligning Mybanker Det skyldes ofte at sin forretningsmodell handler om å tiltrekke de menneskene som ønsker seg et lån, men som ikke kan eller vil snakke med banken om det eller som kanskje ikke har overblikket over eget økonomi, og som banken derfor kan finne på å si nei til.
De tilbyr forbrukslån med en høyere rente og eller større gebyrer for kort fortalte å dekke inn seg mot dårlige betalere. Det betyr at hvis du tar opp et lån og betaler av det som avtalt hos slik en utlåner, så betaler du for mye fordi du også betaler renter for de låntagerne som ikke betaler tilbake i tiden, og som utlåneren likevel har lånt penger til. Det svarer litt til frivillig å forsikre sin Opel corsa i et forsikringsselskap som ellers bare aksepterer kunder som er unge menn med en bmw med 6 sylindere eller mer. Det blir en dyr fornøyelse.
Forbrukslån
Man må se seg godt omkring for å finne de billige forbrukslån. Et billig forbrukslån sammenlignet med et dyrt kan bety en stor forskjell i rådighetsbeløpet, som hver måned er tilbake, når har betalt renter og avdrag for sitt lån. Like viktig, er det stor forskjell på når man igjen blir gjeldfri, dvs. tiden det tar å betale lånet helt. Vi viser deg på denne siden og på de øvrige sidene om lån hvordan du kan sikre deg en god handel og henleder også oppmerksomheten på at det er andre muligheter enn å låne.