• Laster aksjedata...

Uttrykket «skreddersydd» bør stemples for forbrukslån. Forbrukslån har blitt relativt lett å skaffe i Norge. Flere og flere banker har kommet frem til å gi slike personlige lån i Norge og det også med innovative modifikasjoner for å inkludere alle i omkretsen når det kommer til bankens kundegruppe.

La oss starte med definisjonen av forbrukslån. Forbrukslån er lån som tilbys av finansinstitusjoner for noen personlige økonomiske grunner. Finansielle institusjoner som tilbyr slike lån i verden inkludert Norge inkluderer banker, boligbyggelag, utlånsselskaper mv.

Som alle andre lån skal et forbrukslån betales tilbake. Tiden bestemte for tilbakebetaling av lånet kalles nedbetalingstid – og dette er noe du blir fortalt av banken din. Beløpet er tatt for et forbrukslån er avgjørende om mange ting i sammenheng med personlige lån som tilbakebetalingsvilkår, renter sammen med nedbetalingsplanen som blir gitt av banken din.

Sikret personlige lån (også kalt forbrukslån med sikkerhet) er de lånene som er gitt mot en sikkerhet som vanligvis er boligen eller noen personlige eiendeler som bilen din. Denne panten fungerer som sikkerhet som garanterer for tilbakebetaling av lånet. Ved manglende tilbakebetaling av forbrukslånet kan banken ta din eiendom.

På den andre siden finner du forbrukslån uten sikkerhet – som også er den enkleste og mest vanlige metoden å ta opp et forbrukslån på. Usikrede forbrukslån i Norge er innredet uten sikkerhet blir plassert. Derfor er slike forbrukslån et ideelt valg for leietakere i Norge. Likevel kan selv huseiere søke om slike lån i Norge.

Renten på personlige lån i Norge kan tas under hodet av flytende rente og fastrente avhengig av enkelhets skyld. Fast rente på forbrukslån vil forbli den samme uavhengig av endringer i renten i lånemarkedet. Du vil holde på å betale den samme rentesats selv om renten i det åpne markedet faller.

Et regulerbart rentebasert forbrukslån er fordelaktig kun dersom renten faller. Men hvis renten stiger deretter månedlige utbetalinger vil øke vei over utbetalinger du ville ha gjort. Det er en veldig uforutsigbar situasjon.

Sjekk på denne siden om hvilke forbrukslån som gir deg de beste tilbudene akkurat nå, og gjør deg opp en mening på hvor du ønsker å ha et lån. Forbrukslån er i aller høyeste grad et veldig godt alternativ for deg som ønsker penger kjapt uten å sette noen eiendeler i sikkerhet.