• Laster aksjedata...

Skal du ut på ferie eller trenger en ny TV akkurat nå? Er du i knipe økonomisk, så er forbrukslån uten sikkerhet både det beste og letteste alternativet. For mange er det litt vanskelig å søke om lån. Kanskje sliter man med tvangstanker etter tidligere lån der man har blitt offer for høye renter og som følge av det lang tilbakebetalingstid.

I slike situasjoner kan det være litt hardt å måtte akseptere at et forbrukslån er det beste alternativet.

Forbrukslån uten sikkerhet er gunstig på grunn av følgende punkter:

– Kan skaffes av de aller fleste mennesker over 18 år.
– Du får pengene raskt og hurtig – ofte kun et par dager etter at du har søkt om lån.
– Det er utrolig mange banker som tilbyr forbrukslån uten sikkerhet, noe som gjør at valgfriheten er stor blant forbrukerne.

Et annet alternativ er selvfølgelig kredittkort, men hovedregelen mellom forbrukslån og kredittkort er at førstnevnte som oftest gir deg en mye høyere kredittgrense i tillegg til en nedbetalingsplan.

Når du hver månede må fylle på saldoen din på kredittkortet, så er det ikke noe krav å betale ned hver månede om du skaffer deg et forbrukslån.

Forskjellen på forbrukslån med og uten sikkerhet er også ganske sentral. På lån med sikkerhet trenger du en fast eiendel av verdi å sette i sikkerhet for at du betaler ned i tide. Dette kan gjelde bil. hus eller moped.

Mens man uten sikkerhet ikke trenger å sette noe i «pant» for å få utbetalt lånet. Dog skal det sies at forbrukslån uten sikkerhet kan ha et par prosent mer i rente enn et med sikkerhet, men det vil uansett lønne seg i lengden samme hvor ustrukturert man er med utbetalingene.

Her på denne siden vil du finne veldig mange alternativer til banker som tilbyr forbrukslån uten sikkerhet, og jeg anbefaler deg å legge inn søknad på flere av dem i håp om at noen blir godkjent. Det å søke om lån på internett har aldri vært enklere – og tar deg vel kun et par minutter.