• Laster aksjedata...

Vi har samlet en del spørsmål og svar om forbrukslån da det er utrolig mange som sliter med å finne ut helt om dette er noe for dem. Og bare for å ha sagt det med en eneste gang; skal du ha kjappe penger på en skånsom og gunstig måte, så finnes det faktisk ikke noe alternativ som er bedre enn nettopp forbrukslån. Mange lånetyper er jo selvfølgelig knyttet opp mot noe materielt som MC, bil eller bolig – og da er det ikke mulig å skaffe penger for å kjøpe disse tingene du egentlig har lyst på.

Q: Er det høy rente på forbrukslån?

A: Som regel kan vi vel si at renten på forbrukslån ligger kanskje litt i overkant av de andre lånetypene, men dette er naturlig da du står fritt til å bruke pengene på akkurat det du har lyst til. Sliter du med å få råd til en ferie du kanskje ønsker, så vil et forbrukslån guide deg hele veien til Puerto Rico eller Ayia Napa.

Q: Kan man bruke et forbrukslån på hva som helst?

A: Ja, det kan du. Banken vil ikke stille noen personlige eller upersonlige spørsmål angående hva pengene skal brukes til, og du står fritt til å bruke pengene på akkurat det du ønsker deg.

Q: Hvor gammel bør man være for å ta opp et slikt lån?

A: Det handler ikke om hvor gammel du bør være, men om hvor gammel du kan være. Noen banker tillater at 18-åringer tar opp lån, men mennesker i denne alderen går som regel på skolen og vil ha problemer med å vise til at lånet skal betaletilbakes med umiddelbar virkning. Derfor har man i veldig mange tilfeller satt aldersgrensen på forbrukslån til å være 20 år. Dog er dette noe som varierer fra bank til bank og land til land.

Q: Er det mange banker som tilbyr forbrukslån?

A: I aller høyeste grad. Markedet for forbrukslån i Norge har i de siste årene eksplodert da det er utrolig mange som klarer å tilby en gunstig rente. Derfor har det også i de siste årene blitt mye billigere å ta opp et slikt lån i og med at konkurransen om å kapre kundene er utrolig stor.

Q: Hvor kan jeg søke om forbrukslån?

A: På denne nettsiden her har vi egentlig samlet alle i Norge som tilbyr denne type lån, og med det har du en full guide over hvilke som er de beste for deg. Enkelte banker tilbyr kanskje ikke de helt store lånesummene, men til gjengjeld har de en gunstig rente som du kan leve lenge på. I stor grad er det de store og mest seriøse bankene som også har de beste forbrukslånene – så vær på vakt over useriøse får i nettopp denne bransjen.

Finansbransjen er en gunstig lekeplass for useriøse aktører.

Vi håper at du klarte å få noe ut av det vi skrev om forbrukslån, og vi håper at du klarer å få igjennom en fin søknad dersom du søker i dag. Som regel finnes det ikke noe fasit på hvilke banker du bør velge, men om du ser igjennom vår guide skal det så absolutt være noen banker der du har hørt om tidligere og som du kanskje også allerede er kunde hos..?

Vi ønsker deg i hvert fall lykke til med jakten på penger, og kan garantere at du både får svar hurtig på om du får innvilget søknaden om forbrukslån samt får pengene kjapt inn på konto dersom du blir godkjent.

Søk om forbrukslån i dag og få svar på kun noen få timer!