• Laster aksjedata...

Det er flere og flere som søker om kredittkort på internett, noe som må sies å være på grunn av enkeltheten og de gode rentene man får når man bestiller kredittkort på nett.
Hvilken fordeler får man ved å bestille kredittkort på internett?
Tenk deg å ikke måtte kø i lange køer bare for å ha et kredittkort godkjent. Ingen reisekostnader, og det er bare et museklikk unna. Siden alt er datastyrt og automatisert vil behandling av søknaden bli raskere og mer effektiv.
Hva er ulempen ved å bestille kredittkort på nett?
Den store ulempen med å søke om et kredittkort på nettet er internettsikkerhet: hacking gjør identitetstyveri mulig. Kontroller at elektroniske søknaden er gjort gjennom en pålitelig og sikker datamaskin. I tillegg bør du være skeptisk til hvilke banker du bestiller kredittkort gjennom, men de aller fleste norske banker har SVÆRT god sikkerhet.
Kredittkort på nettet – ekstra fordeler?
Nei, i utgangspunktet er alle tjenester og ytelser de samme. Her er noen av fordelene gitt til kortholdere og fremtidige medlemmer:
– Cashback
– Lav rente
– Lang tilbakebetalingstid
Hvordan søker man etter et kredittkort på nettet?
Den online kredittkortsøknaden er veldig grei. Bare følg instruksjonene på skjermen når du klikker deg inn på bankens nettside. Kredittkortselskapene har sine respektive nettsider som er enkle å søke seg frem til på nettet. Sjekk blant annet alternativet vi har på denne nettsiden.
Her er noen andre påminnelser når du søker om kredittkort på nettet:
1. Bestem ditt behov for kredittkortet: reise, dagligvare, business eller andre
2. Vurder dine inntjeningsevne og sammenligne dette mot dine behov
3. Se deg rundt på nettet etter det kredittkortet som passer dine behov
4. Sjekk ut følgende informasjon om din potensielle kredittkortselskapet via internett
5. Påmeldingsavgift. Enkelte selskaper har ikke betalt for programmer.
6. Renter per måned. Selvsagt bør du velge den med lavest finansielle kostnader.
7. Krav til søknaden. Dette for å sikre at alle nødvendige personlige data og informasjon er tilgjengelig for deg når du gjør selve elektroniske søknaden.
8. Søk om et kredittkort på nettet gjennom en sikker, pålitelig, og private datamaskin, aldri i en offentlig datamaskin.