• Laster aksjedata...

Har du litt dårlig råd, men er på den andre siden klar for en fotballtur til England?

Fortvil ikke – det finnes mange potensielle løsninger for å fikse drømmeturen sammen med kompisene dine. Er du i fast jobb, så er saken ganske klinkende klar på hva du bør gjøre – nemlig skaffe et forbrukslån eller et kredittkort som du kan låne penger fra.

Dette er litt verre om du ikke har fast jobb, og sliter med finansieringen.

Selv tok jeg opp lån hos mamma som igjen hadde et forbrukslån hos en gunstig bank som var plassert i Norge. Når man tar opp et forbrukslån, så er det ingen i banken som spør hva du skal bruke pengene til – og du vil stå fritt for å ta en helgetur for å se fotball.

London har blitt mer og mer populært blant i hvert fall mine venner, og mye av skylden til dette er nok det at prisene på hoteller har gått ned en god del de seneste årene samtidig som man har hele fem (!) Premier League-klubber lokalisert i storbyen per dags dato.

Hvordan kan du finne det beste forbrukslånet?

Vel, det er ikke så veldig vanskelig å kikke litt rundt på nettsiden her for å sammenlikne lån og se hvilke som gir deg den beste fordelen. Om du er i fast jobb, så får du en høy sum du kan låne av i tillegg til gunstige øvrige betingelser som gjør at du kan begynne å betale ned lånet så kjapt du har kommet deg hjem fra fotballturen.

Uansett når du er ute og reiser trenger du et kredittkort, så jeg ser ikke helt argumentene for å IKKE bruke kredittkort verken når du er ute på selve reisen eller når du kjøper den. Husk også reiseforsikring dersom du skulle stå i fare for å bli utsatt for noe du egentlig ikke har lyst til å bli utsatt for.