• Laster aksjedata...


Golf er gøy, det kan man ikke nekte for. Og å reise verden rundt for å spille er enda gøyere, det kan man heller ikke nekte for. Men det koster flesk, ikke sjelden kommer en 5 dagers tur på 100.000 kroner. Har man ikke de pengene så går man glipp av moroa.

Skal man låne for å spille golf? Skal man låne for å kunne utføre en hobby? Skal man unne seg luksus?

En slik luksus vil de færreste unne seg, men det er faktum at med et lån på 100.000 kroner kommer man til den beste golfbanen man kan tenke seg og får den beste oppvartningen man kan tenke seg. Hvis man gjør noe slikt hvert femte år kan det være verdt å låne penger til golfreise. Man får tross alt et minne for livet når man tar seg en slik tur.

Å betale ned et forbrukslån på 5 år er noe de fleste klarer hvis de har en ok økonomi, og det kan til og med være verdt å ofre litt i hverdagen når man er skikkelig golfentusiast og kan få oppleve drømmen med å spille på de beste banene.

Så hva er fremgangsmåten? Først og fremst å låne pengene, uten dem så kommer man ingen vei. Så må man plukke ut drømmebanen, det er utrolig mange flotte golfbaner å velge mellom, sikkert 100 som alle er bortimot perfekte. Men velg klima og terreng som passer deg, ikke velg noe bare fordi alle andre gjør det. Så må du bestille reisen, bestill den gjerne med kredittkort slik at du får reiseforsikring med på kjøpet.

Ti av de beste banene:

1: Champions Gate International Course, Florida – USA
2: Jubilee Course, St Andrews – Skottland
3: Portmarnock Old Course, Dublin – Irland
4: Mount Juliette, Co Cork – Irland
5: Grand Cypress New Course, Florida – USA
6: The Links at Fancourt, George – Sør-Afrika
7: The Old Course, St Andrews – Skottland
8: Slaley Hall, Hexham – England
9: Tryall, Montego Bay – Jamaica
10: Celtic Manor, Newport – Wales

Så skal du bare lene deg tilbake og glede deg over at du skal ut på en fantastisk reise.

God tur!