• Laster aksjedata...

Spørsmål:
Mitt spørsmål og mine problem er hvordan kan jeg betale gjeld mitt når jeg ikke har jobb og har andre problemer, av og til får jeg regninger fra steder som jeg har aldri hørt om eller had kontakt og noe steder er riktig men man må ha penger før man tar kontakt med de og når jeg tar kontakt så får jeg svar om å ta kontakt med avokat eller ta det opp med banken min, banken kan ikke gi lånn til meg siden jeg har inkasso eller de vil ikke gjøre noe med de problem, siden jeg har ikke jobb, jeg vil gjerne vite hvordan kan jeg leve med det eller fikse det, fordi jeg kan ikke kjøpe noe eller ha en visa til å bestiller flybillet og andre ting, hva som helst til meg eller til min barn. hva er deres tips , hvordan eller hvor kan jeg få hjelp og hvis i framtid finner jeg jobb, hvodn kan jeg starte det.
Svar:
Du må du raskt ta kontakt med kommunens økonomiske rådgiver, alternativt ringe 800Gjeld (80045353)for veiledning. At du får regninger fra selskap du ikke kjenner til, kan skyldes at den opprinnelige kreditoren har satt ut fakturahåndtering og inndrivning til noen andre. Det er forvirrende.
At du ikke har jobb gjør det vanskelig for selskapene å innvilge deg lån, og slik du beskriver din situasjon så er det neppe mer gjeld som vil være din løsning. Det er uansett alltid viktig å tilpasse forbruk til inntekt.