• Laster aksjedata...

Du har helt sikkert fått med deg hva et kredittkort er, men mest sannsynlig ikke hvilke kredittkort som finnes på det norske markedet. I Norge har det de siste årene stadig kommet nye kredittkort, og det ser ikke ut til å ende med det første.

Et kredittkort kan gi deg mange fordeler, som for eksempel at du behøver å betale med en gang, om du ikke skulle ha penger på konto. 365Privat er et eksempel på et kredittkort som finnes på det norske markedet. Dette er et kredittkort for deg som ønsker billigere drivstoff. 365Privat har blitt kåret til ”best i test” i en rekke kjente medier.

Verdens Gang kåret 365Privat til Norges beste kredittkort, og det er ikke uten grunn. Man kan få 81 øre rabatt på drivstoff om man fyller på Esso med dette kredittkortet. Et annet kredittkort som finnes på det norske markedet er Vip Credit Card. Dette er et kredittkort for deg som ønsker å unne deg litt luksus i hverdagen. Dette kredittkortet har et flott design, og gir deg fordeler om du skal inn på eksklusive uteplasser på byen. Dette er to av kredittkortene som finnes på det norske markedet.

Det finnes mange flere kredittkort, og hvis du foretar et søk på nettet vil du kjapt finne ut at utvalget er stort. Når du skal velge kredittkort er det viktig at du velger det kredittkortet som har de beste betingelsene og fordelene for deg.