• Laster aksjedata...

Når du skal velge kredittkort som gir rabatt på drivstoff, så er det mange å velge mellom.

Det er viktig å foreta en undersøkelse over hvilket bensinkort som gir deg de beste betingelsene. Det er også noen av bensinkortene som tilbyr deg rabatt inne på bensinstasjonene. Hvis du bruker mye drivstoff kan det lønne seg med et kredittkort som gir deg rabatt på drivstoff.

Et bensinkort vi kan anbefale, er 365Privat Mastercard. Dette kredittkortet gir deg hele 3,65 % cashback på bensinstasjoner, møbelbutikker og klesbutikker. Hvis du fyller drivstoff på Esso, får du 30 øre drivstoffrabatt per liter, og i tillegg får du 3,65 % cashback.

Det koster ikke noe å anskaffe seg 365 Privat, og det er heller ingen årsavgift. I og med at man får tilbakebetalt 3,65 %, så tilsvarer dette 51 øre med en bensinpris på 14 kroner literen. Et annet bensinkort som gir deg gode fordeler er Flexi Visa.

Det er Santander Consumer Bank som står bak dette kredittkortet som tilbyr 4 % cashback på drivstoff. Fordelen med dette kortet er at du i tillegg til bonusen på bensin, får 4 % bonus på dagligvarer, sportsutstyr, flyreiser, klær og drivstoff. Det er Santander Consumer Bank som står bak Flexi Visa. Det er ikke årsgebyr eller etableringsgebyr for Flexi Visa-kredittkortet.

Du betaler heller ingenting når du bruker kortet. Den effektive renten er på 23,7 % ved kroner 1000, 10000 og 20000.