• Laster aksjedata...

Når man skal velge et kredittkort er det flere ting man må tenke over. Du må blant annet finne ut den effektive renten på det kredittkortet du velger, hvor mye gebyr det er i året og en oversikt over hvor mange dager en kan få betalingsutsettelse. En annen ting du bør studere er hvilke bonuser kredittkortet gir. Noen kredittkort gir billigere bensin, cashback ved kjøp av spesielle varer, medlemstilbud, reiseforsikring og mye mer.
Før du skaffer deg et kredittkort bør du tenke over om du er den rette personen til å skaffe deg et kredittkort. Hvis du har en uryddig økonomi, og sliter med å betale på de kostnadene du har fra før bør du revurdere om du virkelig burde skaffe deg et kredittkort. Gjelden kan fort bli stor om du ikke betaler ned på pengene du bruker. Jeg tror ingen ønsker å ende opp med en enorm gjeld.
Hvis du er av den typen som reiser mye, burde du vurdere å velge et kredittkort som tilbyr reiseforsikring. En mulighet kan være å skaffe seg et Mastercard kredittkort, fordi de ofte tilbyr reiseforsikring. Ved å velge et kredittkort som tilbyr reiseforsikring kan det gjøre at du sparer mye penger. Cresco Gold, Remember og Diners Club er noen av de som tilbyr kredittkort med reiseforsikring. Det det beste kredittkortet etter mitt syn er Diners Club. De tilbyr gode betingelser, og det er heller ikke altfor høy rente.