• Laster aksjedata...

Når du og din familie setter opp et budsjett kan du gå glipp av verdiene som finnes innenfor rabatter og salg. Folk har en tendens til å overse disse store verdiene som kan spares. Kupongkoder og rabatter bør være en viktig del av ditt familiebudsjett. De pengene du kan spare ved hjelp av kuponger kunne enkelt legge penger til andre områder av budsjettet, som for eksempel familieunderholdning i form av kinobesøk eller investering i ny TV/PC.
I flere år har folk benyttet seg av rabattkuponger, men kanskje du ser på det som et veldig amerikansk fenoment. Dette er ikke unaturlig i så fall. Det er hovedsakelig amerikanerne per dags dato som klipper i avisene sine for å finne kuponger som vil hjelpe hele familien med å spare penger på sine favorittprodukter.
Mange folk hopper over kuponger og rabattkoder fordi besparelsene har en tendens til å se små og ubetydelige ut. Sannheten er at besparelsene blir en god sum penger spart HVER gang du går til butikken – avhengig av hvor mange tilbud du benytter deg av naturligvis. Det bør inkluderes i et familiebudsjett.
Det er umulig å redegjøre for kuponger under selve etableringen av det månedlige budsjettet fordi du aldri vet hvor mange kuponger du vil kunne bruke, og akkurat hva besparelsene i kroner og øre vil være. Mange velger å sette av penger spart fra kuponger et spesielt sted for å bruke de til en spesiell opplevelse for hele familien. Du vil kunne nyte behandle din familie til en spesiell kveld på byen eller noe lignende, uten å regulere familiens budsjett i utgangspunktet.
Når du setter opp et familiebudsjett bør du også være konsekvent på å sette av litt til uforutsette utgifter. Bruk ca 15 % av det totale budsjettet til denne posten.