• Laster aksjedata...

Det har kommer stadig vekk nye måter å låne penger på, det tyder på velstand og at kreditorene har tiltro til at vi vil og kan tilbake betale det vi låner. Det nyeste lånet som har kommet er SMS lån. Det er lån du kan få ved kun å bestille det over SMS. Men støtter de iMessage?

Lånet fungerer på den måten at du vil få pengene rett over på konto med ekspressoverføring. Det er noe som koster litt ekstra for de som skal sende deg pengene, men sørger for at du får dem konto så fort som mulig. Det er nettopp målgruppen til de som utsteder SMS lån også. Når du vil ha noe eller bruke penger på noe her og nå, men ikke får tak i egne penger eller ikke har penger tilgjengelig før neste lønn, feriepenger eller skattepengene kommer.

iPhone har fått en ny type måte og sende meldinger på og det kalles iMessage. Her vil du sende en ”tekstmelding” til andre som har det samme systemet, men har ikke den du sender til dette støttet vil den velge seg over på SMS isteden. Fordelen til iMessage er at den kan brukes selv om du ikke har et mobilabonnement, så den kan brukes så snart du er på et trådløst nettverk. Da koster det heller ingenting å bruke den. Så har du en iPhone med ikke noe abonnement og kun har tilgang på WLAN vil jeg måtte skuffe deg med at du ikke får noe SMS lån, inntil leverandørene støtter iMessage.

Da vil vi nok se nye typer lån reklamert for. De nye ”iMessage lånene”, men det er nok en stund til dette kommer.