• Laster aksjedata...

Mange sier at det å investere pengene sine i eiendom er en sikker vinner når det kommer til sikker tilbakebetaling av pengene – men er det så enkelt at du bare kan kjøpe opp en hel haug med boliger og leie ut til studenter for en høy pris?
Vel, det er i hvert fall egentlig en ganske genial idè. Kjøpte en leilighet med lånte penger fra banken. Lån opp til noen hvitevarer og slikt, så er det bare å leie ut til en god pris.
Alle pengene som kommer inn går til å betale avdag og renter. Når folk har bodd der noen år, så sitter du på en eiendom helt gratis. Du kan velge å selge, eller bo der senere når det blir aktuelt. Du kan være så heldig at du til og med har noe til overs for det de betaler i leie, og i tillegg har jobb ved siden av. Da lever jo man nærmest i en gullgruve. Pusser du opp leilgheten og den ligger slik til at den stiger i verdi, så er jo dette her bare rene fryden?
Er jo folk som har blitt mangemilliardærer med å kjøpe, pusse opp og selge dyrere. En mangemilliardær i Storbritania startet slik. Kjøpte en falleferdig leilighet. Utrolig hva folk faktisk betaler bare det ser moderne, rent og pent ut. Det å skape en moderne stemninger trenger ikke nødvendigvis koste så enormt mye heller.
Men nå er det vel slik at du ikke kan kjøpe leilighet i ditt navn, for så å leie hele bokomplekset ut til andre? Man må vel bo i komplekset minst 1 år uten å betale skatt eller noe i den duren der? Er vel en grunn til at folk ikke gjør det. Regner med regelverket tar deg her når jeg tenker meg om. Folk skal jo ikke få lov til å tjene penger må huske på.
Jeg har lenge tenkt på det å bygge et ganske enkelt hybelkompleks i nærheten av en høyskole her i nærheten. Må jo være gullgruve om en får til 5-6 hybler i en bygning. 5000,- per mnd for en grei hybel. 5000 x 6 = 30.000,- i måneden. Skal ikke mange årene til her før alt går rett i egen lomme. På 10 år har det hele steget til over 3.600.000! Leier du ytterligere ut 10 hybler og tar la oss si 7000 i mnd (noe man må regne med for en grei hybel veldig nært en høgskole) då har vi over 8.400.000 på 10 år.
Skal du investere i eiendom, så blir ikke dette bare en hobby. Her slipper man jo å jobbe. Så var det dette med tomt og slike ting da. Det lar seg nok gjennomføre om man har en god del kapital. Skulle ikke tro det tar så veldig mange årene før dette her er et desidert vinningsprosjekt for sin egen del.
Vi anbefaler deg å investere i eiendom om du har en del penger til overs. Men du må vite at du trenger en god del startkapital før du i det hele tatt bør begynne å vurdere slike investeringer!