• Laster aksjedata...

Det er ferietid, og kanskje er de billige flybilletter allerede solgt. Men hvis du har mulighet for å ta en mellomlanding på vei til feriemålet, vanker det store besparelser.
De fleste av oss når aldri å bruke de billige flybilletter , som vi leser om i annonsene. Når det endelig er blitt ferietid, er slagtilbudene som regel vekk. Det er nemlig høysesong, alle andre vil også ut å reise, og derfor ender de fleste av oss likevel på et dyrt rutefly til Sydens sol. Men man kan faktisk ofte komme langt billigere av sted. Det krever bare at man mellomlander i en av de store europeiske flyplassene og reiser videre til feriereisemålet sitt med et lavprisflyselskap. På den måten kan man i mange tilfeller spare flere tusentall kroner.
Jakten på den billigste flybilletten begynner hjemme foran datamaskinen, hvor du booker den samlede reisen direkte på flyselskapenes hjemmeside. Du begynner med å gå på internett og finne de billigste avgangene fra Danmark til et par store europeiske flyplasser. Du kan for eksempel sjekke Københavns Lufthavns hjemmeside (www.cph.dk) og se hvilke flyselskap det flyr derfra. Her vil du antagelig også oppdage konkurransedyktige flyselskap, du ikke kjente.
De kjente reise-søkemotorene er til gjengjeld ikke svært verdt i denne sammenhengen, da de ikke selv kan sette sammen reisene. Dessuten viser søkemotorene ikke alle lavprisselskapene. Derfor må du inn på flyselskapenes egne hjemmesider og finne de beste prisen