• Laster aksjedata...

Kredittkort med og uten sikkerhet fungerer på samme måte – begge kan brukes til å betale for varer og tjenester. Det sikrete kredittkortet krever sikkerhet for kreditt, et usikret kort trenger ikke det. Kredittgrensen vil være en prosentandel av ditt innskudd, vanligvis fra 50 til 100 prosent. Vanligvis vil en bank betale renter på innskudd.
Kredittkort med sikkerhet:
– Utstedes av de aller fleste banker som tilbyr kredittkort.
– Lavere rente enn kredittkort uten sikkerhet , mye som er ganske likt når det kommer til forbrukslån og andre typer lån.
– Avhenger av at du har noe med stor materiell verdi som du kan sette i «pant» hos banken slik at du ikke bruker masse penger som du aldri kommer til å gi tilbake til banken.
– Har ofte en høyere kredittgrense enn et kredittkort uten sikkerhet.
– Vil som regel by på mange fordeler slik som cashback og muligheten for å spare opp poeng hos enkelte butikkjeder.
Kredittkort uten sikkerhet:
– Noe høyere rente enn kredittkort med sikkerhet.
– Ofte utstedt av utenlandske banker med hovedkontor utenfor Norge, noe som gjør at det får et internasjonalt preg over seg.
– Litt tøffere betingelser for de som ikke tidligere har bevist at de kan betale regningene sine (les: mange betalingsanmerkninger)
Som regel er dette forskjellene på kredittkort med og uten sikkerhet. Har du ytterligere spørsmål rundt dette emnet, så er det bare å legge igjen en kommentar i kommentarfeltet så vil vi svare så kjapt som overhodet mulig. Vi anbefaler for øvrig et enkelt kredittkort – samme om det er med eller uten sikkerhet såfremt du klarer å betale det ned i tide.