• Laster aksjedata...

Påskeferien nærmer seg med stormskritt og for noen har den startet allerede. Hytta eller leiligheten som er leid eller eid skal det pakkes ut på. Slalåmski, langrenn og snowboard settes på beina, og utfor bakken bærer det. Etterfulgt av påskesol og grilling i lune hjørner av skog og hytteveggen. Det er dit vi ønsker å være på denne tiden av året.

Det er fort gjort å glemme igjen kort eller kontanter når du er på tur, men da er det alltid bra å ha flere kort eller et kredittkort liggende tilgjengelig som reserve. Kredittkortene som finnes i dag kan nesten brukes overalt for Visa og Mastercard har de støtte for i nesten alle betalingsterminaler. For på en hyttetur på fjellet flyr også pengene raskt. Lunsj i bakken til ski anlegget, middag og afterski på en lokal pub med matservering. Da er det alltid greit å ha med seg et kort eller to. Det ar mindre plass enn kontanter og litt lettere å holde styr på i skidressen mens du er i bakken.

Så har du planer om å dra på fjellet så søk om et kredittkort på dagen i dag. Du kan få svar så snart du har fylt ut et skjema som spør litt om inntekt og deg som person. Typisk informasjon de vil ha er hvor du bor, kredittgrense, hva du tjener og hvor du jobber. Svaret får du nå og kortet må du dessverre vente noen dager med å få, men det skulle være nok dager igjen før du skal på påskefjellet til å rekke det.