• Laster aksjedata...

Hver eneste år drar mange av oss på ferie. Ferier er en flott måte å slappe av på, og komme bort fra hverdagens press. Over halvparten av alle norske familier ta sin ferie mellom april og september som betyr at de bruker mye penger på reise. Enten det er internasjonale reiser eller reiser innenlands kan man bruke en formue før man faktisk skjønner det.

Som vi alle vet er ikke reiser med kontanter eller sjekker alltid en klok beslutning. Leie biler, fly og liknende er en mye enklere oppgave hvis du har et kredittkort. Selv om du kan velge å bruke ditt kredittkort for store kjøp vil du finne ut at reisen vil bli en mye smidigere prosess.

I motsetning til kontanter eller sjekker vil kredittkort håndtere dokumenter og kvitteringer mye enklere. Hvis du kjøper noe vil kredittkort være noe av det beste. Ting kan gå galt uten forvarsel, så du vil alltid ha en backupplan eller noe å ha som bevis i tilfelle en katastrofe. Med et kredittkort er alt du trenger å gjøre å vise det frem, så har du god sturing.

Kredittkort er også mye lettere å håndtere og holde orden på enn kontanter. Hvis du bestemmer deg for å gå til en fornøyelsespark eller et feriested vil du finne ut at kontanter kan være litt klumpete å håndtere. Det å bære en stor mengde kontanter kan være vanskelig å holde styr på, selv om det ikke er anbefalt. Kredittkort bruker opp mindre plass og du kan ha dem i lommen.

Det er mange fordeler med å ha kredittkort, foruten det faktum av dem er lettere å holde styr på. Det er mange forskjellige kredittkort der ute å velge mellom, inkludert de som vil gi deg penger tilbake eller belønninger når du foretar et kjøp. Cashback er normalt en liten prosentandel av hva du bruker, og blir gitt til deg i slutten av måneden.