• Laster aksjedata...

Personer som er dårlig med privatøkonomi sliter ofte med høye boliglån, dyr forsikring og forbruksgjeld. På toppen av det har de ofte problemer med å få godkjent kredittkort fra diverse banker på grunn av lav lønn og/eller betalingsanmerkninger. Hele situasjonen kan bli ekstremt frustrerende. Det er mange forbrukere som kontakter banken(e) og lurer på hva de kan gjøre for å gjenoppbygge sin troverdighet til disse institusjonene.
Det finnes nemlig håp for de som har en litt dårlig forhistorie også. Mange banker gir ut lån til «hvem som helst» så lenge de har en ydmyk og beklagende holdning til sine tidligere feilskjær.
Det er bare et begrenset antall kredittkort for personer med mange betalingsanmerkninger. Ved første øyekast ser alle kredittkort like ut.
Åpenbart er det betydelig forskjell mellom kredittkort som alle kan få og kredittkort som er forbeholdt de med prikkfri kreditthistorie.  Alle positive endringer med tanke på antall betalingsanmerkninger vil slå ut i lavere renter på lån, lavere rente på kredittkort, lavere forsikringspriser og til slutt; tusenvis av kroner i besparelser. Veien til ombygging av privatøkonomien har sine kostnader, men på lang siktvil dette være den raskeste og mest kostnadseffektive måten å korrigere uheldige omstendigheter på.
Det lønner seg å skaffe kredittkort for deg som har dårlig kreditthistorie. Enten kan du bruke det til å livnære deg, eller så kan du bruke det til å slette tidligere kredittkortgjeld eller forbruksgjeld.