• Laster aksjedata...

Mange ønsker seg feriebolig i utlandet, og for veldig mange blir det slik at det ikke bare blir med drømmen. Flere og flere nordmenn kjøper seg enten Timeshare-leilighet eller egen bolig i utlandet, noe som gir en stor kostnad på familiebudsjettet. Men tar man opp et lån for feriebolig, så er den finansielle situasjonen snudd litt på igjen. For her er det en del penger å spare for de som vet hvor man bør søke lån.

 Finansiering av eiendom er noe de aller fleste mener vil lønne seg godt i fremtiden.

 Men har man en plan for hvordan man både skal finne den mest gunstige leiligheten og det beste lånet, så er det ingen fare i å kjøpe feriebolig ved å bruke bankes penger. Det er liten tvil om at det kan lønne seg å kjøpe i nedgangsperioder – som jo finnes svært ofte på det internasjonale markedet.

Dog skal du vite at du er nødt til å opplyse banken om dine planer før du får lån. Som oftest er det slik i Thailand og andre ferieland at det kan være litt vanskeligheter med å skaffe seg en feriebolig uten å selv ha statsborgerskap i landet – noe som setter lokk på en hel del muligheter for mange mennesker.

Dette skal til for å få et lån til feriebolig:

 1. En god plan på hvordan du skal betale tilbake pengene.

2. En inntekt og bosituasjon som gjør deg egnet til å skaffe et slikt lån.

3. Et godt forhold til banken din allerede og tro på prosjektet ditt.

Vi ønsker deg i hvert fall lykke til med søk av lån og håper at du får finansiert prosjektet ditt på en ryddig måte. Husk at det ikke bare er banker man kan søke lån igjennom – men det er også mulig å kjøpe et feriehus sammen med noen andre dersom det skulle være aktuelt.

Vær dog sikker på at det kan være kjedelig å operere i «Timeshare-bransjen» da den er ganske skitten og fylt med svindlere.