• Laster aksjedata...

Asia er det kontinentet som har den høyeste veksten av turiststrøm sett i antall turister. Sentrum for økonomi trekker seg mer og mer vekk fra New York i USA og inn mot både Bangkok og Shanghai. Kinas økonomi er i sterk vekst, og en del av dagens BNP er basert på turistaktiviteter som legges til rette for primært japanske og europeiske turister.

Nå vil også du har mulighet til å ta en tur til Asia dersom du ikke har opplevd det enda. Finansieringsmulighetene ligger i enten et forbrukslån eller et kredittkort. I veldig mange tilfeller vil det være svært lurt å ha med seg noen ekstra kredittkort på ferie. Grunnene til det er faktisk ganske mange;

– et kredittkort vil hjelpe deg som legitimasjon dersom du mister passet ditt ved en anledning der det kreves sertifisert internasjonal opplysning om hvem du er.

– et kredittkort utstedt fra en av de største bankene i Norge vil etter all sannsynlighet også fungere i de aller fleste minibanker i utlandet. Det vil også være mulighet for å betale i butikker, på cafeer og på markeder rundt om i Asia. Jeg ville kanskje vært litt forsiktig med å betale med annet enn kontanter i de mest slumpregede områdene på kontinentet av sikkerhetsmessige årsaker.

– mister du ett kredittkort, så bør du ha ett til liggende til en hver tid på hotellrommet. Husk alltid at du minst behøver to stykker for å være helt sikker på at du kan finansielt klare deg gjennom hele ferien uten å møte på problemer. I store deler av Thailand har det dessverre vært en stor bunke med anmeldelser av lommetyverier, og om du går på denne økonomiske smellen når du er i Asia, så kan du være sikker på at du er glad for at du tok med to kredittkort.

Når det kommer til selve betalingen av reisen til Asia, så kan det gjøres på tre måter; egne penger, forbrukslån eller kredittkort. Vi har pratet en del om kredittkort allerede, men det er verdt å nevne at veldig mange kredittkort gir deg gratis reiseforsikring dersom du betaler reisen med det. Dette gjør bankene fordi man skal kapre kunder fra andre kredittkortselskap som ikke har mulighet til å gi ut reiseforsikring til kundene sine.

Om du allerede føler at du er godt dekket opp med kredittkort, så kan du bestille reisen til Asia med en eneste gang. Jeg vil nærmest garantere at du kommer til å få en hyggelig tur og fin ferie.