• Laster aksjedata...

Har du lyst på en ferie, men sliter med å betale den på grunn av;

– dyre flybilletter
– dyrt hotellopphold
– lang reisetid
– stramt reisebudsjett

, så finnes det håp for deg også. For banksektoren er ganske villig til å sponse folk som har fast jobb eller deltidsjobb med forbrukslån og kredittkort når man setter opp en plan for å komme seg litt vekk fra arbeidslivet og inn i en deilig ferie.

Så det skal absolutt være mulig å skaffe seg et lån dersom man ønsker å komme seg litt vekk fra Norge og inn i en mer behagelig situasjon.

Og vi har så absolutt gode referanser å melde fra om til deg som ønsker å søke om et kredittkort for å finansiere ferien din. For det er en gang slik at det finnes noen banker i Norge som har reiseforsikring med i kredittkortet sitt – noe som skaper en svært gunstig mulighet for deg som ønsker begge deler når du skal ut og reise.

Ingen kan i hvert fall påstå at det er negativt for en kredittkortinnehaver å ha med forsikring på reisen. Herunder går alt som tyveri, svindel og andre type kriminalitet som du kan bli utsatt for på reisen. Tar du også å betaler hele reisen i sin helhet (hotell og fly), så vil du være svært gunstig beredt dersom det vil skje noe med noen av disse tingene.

Det sies at det å reise på ferie uten kredittkort med reiseforsikring er den sikre død dersom det skulle finne på å skje noe. Og akkurat det kan jeg skriver under på.

Da jeg var på reise til Kina for vel ett år siden, så var det plutselig en norsk bank som valgte å ta seg noen dagers fri fra sin velfungerende funksjon, noe som skapte store finansielle problemer på kort sikt for mitt vedkommende. Hadde jeg da ikke hatt et ekstra kredittkort, så ville det blitt meget stygt.

Det meldes også om folk som i for eksempel Barcelona får lommebok med samtlige kredittkort frastjålet, men får dekket opp igjen utgifter og lignende på grunn av at de har kjøpt kredittkortet med reiseforsikring på.

Derfor anbefaler vi deg å låne penger for å kjøpe din neste reise. Tenk deg at du bare er noen tasteklikk unna din drømmeferie – der du kan plutselig ligge på en øy i Hellas og slappe av med god samvittighet. Lånet får du tilbakebetalt en gang i fremtiden uansett.