• Laster aksjedata...

Er du midt inne i en gjeldskrise, så høres det kanskje veldig merkelig ut når vi anbefaler deg om å søke et nytt lån. Men det er faktisk slik at det både kan hjelpe deg og bidra til at den privatøkonomiske situasjonen kommer seg rett på stell. Flere og flere nordmenn tar i bruk forbrukslån for å bli kvitt gammel gjeld med høye renter, og det viser seg at man tjener veldig mye penger på det når man skal se på bunnlinjen i slutten av året.

Men det er også viktig å se hva slags gjeld man faktisk har.

Om man har billån, studielån eller boliglån er det ikke nødvendig å ta opp et forbrukslån for å betale det ned. Etter all sannsynlighet snakker vi om såpass høye summer og lave renter at det skal gå fint å inngå en særegen avtale med banken der man setter seg ned og utarbeider en nedbetalingsplan med tanke på din inntekt og lånets sum.

Tar du deg tid til å sjekke ut hvilke lån vi kan tilby, så kan jeg garantere deg at minst èn av bankene vil ha en funksjon der du skal samle all forbruksgjeld og utrede en ny plan for det hele.

Til tross for at det ikke er så veldig sammenliknbart med nasjonal planøkonomi, så kan vi si at gjeldskrisen i Europa der bankene gir ut ubegrenset med lån for å minimere skadene kan være en illusjon på hvordan privatøkonomien kan fungere. Hør med bankene om hvilken type finansiering du burde ta i bruk når du først er i saksen, så kan jeg nesten garantere at du får ordning på det hele til slutt.

Lykke til med å komme deg unna all gjeld!