• Laster aksjedata...

Tiden flyr raskt og nå er allerede våren her med varme, sommertid og på tide å finne frem sommerjakkene. Det er gjerne nå det er på tide å planlegge sommerferie slik at arbeidsgivere kan vite når du skal ta ut ferie og da blir det ofte hyppig surfing etter de beste feriestedene på nettet. Der kommer det ofte litt kostnader til, ferie er ikke akkurat gratis, men får du igjen på skatten og kombinerer det med feriepengene går det som regel bra.
Har du derimot familie med barn som vokser så vil du fort legge merke til at sommerklær og sko fra året før er krympet litt, eller er det poden som har blitt større? I hvert fall blir det ofte noen turer ut på kjøpesentre for å sikre seg noen nye plagg. Da begynner fort kostnadene å løpe.
Nå som selvangivelsen er kommet, etter litt for mye Altinn trøbbel, så vet du omtrentlig hvor mye det blir igjen på skatten, og feriepengene er det oversikt over på års oppgaven. Da vet du hvor mye du vil få inn på konto til sommeren, så for å gjøre tiden frem til sommeren litt enklere er det derfor mulig å ta et lån uten sikkerhet.
Forbrukslån som det også kalles er et lån der du får en fastsatt nedbetalingstid, en sum du låner og faste månedlige nedbetalinger. Tar du et lån uten sikkerhet nå vil du ha pengene på konto om få dager, Lendo og andre utlånere er raske til å utbetale. Renteutgiftene på kun noen måneder frem til sommeren vil heller ikke være skrekken, og dersom det vil løse nåværende utgifter er det ingen grunn til ikke å ta et slikt lån. Ferie, klær og sko kan bli kjøpt inn og du kan betale hele beløpet tilbake til sommeren, om du da ikke velger å betale ned en del til sommeren og beholde lånet over en lengre periode.