• Laster aksjedata...

Hvilke lånemuligheter har jeg som privatperson med økonomien min? Hvor mange penger kan jeg låne og hvor kan jeg låne dem? Vi gir deg flere råd med på veien som vil hjelpe deg med å avdekke lånemulighetene dine.

Lånemulighetene dine avhenger av livsstilen din!

La oss starte men å gjøre det litt enkelt. Jo mer trang du har til å spise på dyre restauranter og kjøpe dyre sko i tide og tid, jo mindre lyst har banken til å låne deg penger. Med et svært høyt privatforbruk kan du raskt barbere av en stor del av de pengene som banken eller andre er villige til å låne deg.

Men hvis du er i tvil om hvor du står er et godt sted å starte simpelhen med å søke om et lån. Det går ofte svært raskt og du vil raskt stå med et svar. Hvis det ble til at du kunne låne de pengene du ønsket deg trenger du ikke tenke over dette lengre.

Du fikk et avslag

Hvis du fikk et avslag skal du ikke bli trist. Dette var bare din første skritt for å få vurdert din nåværende situasjon. Du skal vite at de ikke kjenner deg personlig, men bare lager en utregning basert på tallene dine, og mange lager disse utregningene på forskjellige måter. Som vi før nevnte er den dårligste situasjonen du være i hvis du ofte bruker mange penger svært impulsivt til kjøpe av dyre ting du ikke har bruk for.

Låneleverandører følger nemlig ekspertenes råd om at det er svært vanskelig for folk å endre forbruksmønstrene deres og derfor ofte faller tilbake til samme forbruksnivå etter et par måneder. Du kan imidlertid godt endre dette bildet hvis du gjennom en lengre periode har vist at du kan leve på få midler. Ja, da er de mye mer villige til å låne deg penger og kanskje et større beløp.

Start med å spørre om hvorfor du fikk avslag. Det kan være de gir deg noen konkrete råd som du svært lett kan endre eller peker deg i retningen av en leverandør som passer bedre til deg.

Hva gjør jeg nå?

Hvis du gjentatte ganger har fått avslag er du selvfølgelig i en kinkig situasjon. Den verste situasjonen er selvfølgelig å ha betalingsanmerkninger, men selv her er det steder som er villige til å låne deg penger. Du tenke litt og finne fram til hva det er som forhindrer deg i å få det lånet du ønsker.

Heldigvis er det ting du kan gjøre for å forbedre situasjonen din og vi har blant annet skrevet en artikkel som gir deg gode råd til bedre lånemuligheter. Hvis du følger rådene i denne artiklene vil du helt sikkert være bedre på vei til å få godkjent din lånesøknad . Det kan simpelhen være ting som du aldri har tenkt på før og vi hjelper deg gjerne på vei.