• Laster aksjedata...

Hvis din bolig har en stor friverdi, så kan du låne penger billigere enn de fleste andre nordmenn. Grunnen til at du kan låne billigere er at lånefirmaet får sikkerhet i din bolig, når du tar lån i din boligs friverdi.
Den slags klassesystem brukes slett ikke av lån online industrien. De vurderer deg som kunde, og er du en kunde it-systemet liker, så får du lånet, og ser det mindre god ut avhenger det av hvordan poengs er fordelt hvor du vil få lånet gjennomført. Mange selskap holder disse kodene tett inn til kroppen, men hvis du leser artiklene her på domenet vil du få noen fingerpek som kan lede deg på sporet av hvilke faktorer man særlig ser på.
Derfor bør du lytte til dem som anbefaler deg å trå varsomt i forhold til lån. Småfeil kan lynhurtig koste dyrt, og så blir et billig lån til et nokså dyrt boliglån.De kan være nødvendig å stille en form for sikkerhet når du låner penger. Heldigvis er det ikke alltid nødvendig, da det finnes masser av lånefirma som tilbyr at du kan låne penger uten sikkerhet.
Teksten du akkurat har lest er oversatt fra engelsk og kan inneholde opplysninger som ikke gjelder for norske forhold.