• Laster aksjedata...

Hvis du mangler litt ekstra lommepenger til reisen, så blir funnet det flere forskjellige lånemuligheter. Les her hvordan du kan gjøre ferien litt morsomt.
En ting er å få sammen skrapet penger til reisen, men man skal jo også helst ha med noen penger i lommen, så det er råd til drinker i baret, å gå på hyggelige kafeer og restauranter, prøve forlystelser, og noe som nå ellers koster på slik en ferie.
Hvis du ikke umiddelbar er i besittelse av de nødvendige midlene, blir funnet det forskjellige lånemuligheter. Noen av de større reiseselskapene, kan f.eks. tilby deg en reisekonto. Det finnes også en rekke finansieringsselskap som tilbyr forbrukslån, men det billigste er nok å henvende deg til banken din. De har lettest ved å sette seg inn i din personlige økonomi, og gi deg en billig løsning.
Som ved alle andre lån er det likevel en rekke ting du kan være oppmerksom på, for å sikre deg det billigste lånet. Ved sammenligning av lån bør du se på Årlige Omkostninger i Prosent, som er et samlet tall for lånets kostnader. Det lån som har de laveste % er det billigste.
Det kan vel betale seg å undersøke de forskjellige lånemulighetene, for å finne det billigste lånet. Husk på jo mindre du betaler i renter og gebyrer, jo mer har du råd til på ferien din.