• Laster aksjedata...

Har nettopp kjøpt meg bil selv. Kjøpte audi 100 2.3e ’91, og skaffa meg 3 forsikringer (bil, ulykke og kritisk sykdom). Da fikk jeg 14 % rabatt på alt det(et tilbud de har), så nå skal jeg betale 9.965 i året, inkludert ungdomstillegg.

I bilforsikringen har jeg lagt til ansvar, del-kasko, fører å passasjerulykke og ekstrautstyr (ting som har blitt installert i bilen etter den kom fra fabrikken, f.eks. musikkanlegg). Mye som inngår i denne forsikringen, noe jeg er svært fornøyd med naturligvis.

Jeg kan også få lavere sum, viss jeg setter ned prisen på ulykke og kritisk sykdom til minimum. du får likevel rabatt, og i beste/fleste tilfeller TJENER du på det i og med at de to andre forsikringene kan komme ned til ca. 400 kroner i året tror jeg (hvis du ikke røyker) .Anbefaler deg å gjøre dette, bare ring/ta en tur ned og få det, blir jo ikke verre enn det.

Men det er viktig at du velger den forsikringen som vil være mest lønnsom for deg. Du skal vite at unge er svært fareutsatte i trafikken, og da går det ikke bare på bilens skader – men også på personskader. Tenk deg om to ganger før du velger forsikring, for jeg kan garantere deg at dette er noe du ønsker å ha ordentlig på plass før du setter deg bak rattet.

Men hva med bonus hos forsikringsselskapet?

Det LØNNER seg og begynne å spare opp bonus så fort som mulig. siden dette tar en god del år å få opp til en «bonussum» du kan bruke til noe som helst. Rådet mitt er følgende; skaff deg en bil som ikke er så populær å stjele, altså ikke en typisk populær ungdomsbil. Og helst en med liten motor. Da koster det ikke så mye, og du vil få stor glede av bilen og forsikringen.