• Laster aksjedata...

Påskeferien er rett rundt hjørnet, og har det blitt som i fjor er kanskje ikke høyfjellshytta eller leiligheten booket enda? Til dere som har hytte eller høyfjells leilighet er det jo bare å pakke og dra. Men hva om dere skulle miste noe, bli frastjålet noe eller komme utfor en skade? Hva gjør dere da?

Nesten alle Mastercard kredittkort i dag har noe som heter reiseforsikring innebygd, det vil si at er du på tur så får du dekket en del for eiendeler og skader som skjer på turen. Har du ikke reiseforsikring fra før, så sparer du i hvertfall fra 1000 og opptil 2000 kroner på å ha et Mastercard kredittkort med deg siden du da vil få det gjennom kortet.

For å aktivere reiseforsikringen for hytteturen eller overnatting i høyfjellsleilighet så må du betale 50 % eller mer med kredittkortet for å være dekket av reiseforsikringen. Den blir aktivert kun når du har gjort dette, også må du huske å ta med reiseforsikringsbevisene som fulgte med når du fikk kortet. Så bestill og kjøp leiligheten/hytta med mastercardet og sørg også for og fyll hele tanken ved å bruke mastercard kredittkort som betalingsmiddel. Fyller du opp tanken så dekker du reisen opp til hytta også.

Mens du er på tur så hvorfor ikke sørge for å bruke mastercardet gjennom hele turen, for det kan godt være at nettopp din mastercard utsteder har spesielle tilbud på reisemålet ditt. Det er blitt så stor konkurranse i kredittkortmarkedet om dagen at de kjemper om å få deg eller beholde deg som kunde, og det blir det ekstra gode tilbud til deg av.