• Laster aksjedata...

Kan legge til min lille historie, fant et tilbud med 22 hd-dvd filmer + spiller til en lav pris. Snakket litt med fyren og ble enig om at jeg skulle sende det via bankkonto.
Jeg overførte og sendte e-post. Han sa da at det skulle komme etter maks en uke, det gikk en uke, to uker, tre uker.
Og så ble jeg lei! Jeg begynte å sende e-post til han. Det gikk ikke så jeg sendte en til.
Ettersom at det ikke funket prøvde jeg og å ringe han. Det gikk heller ikke! Etter 2 uker (5uker fra jeg betalte)
Begynte jeg og å kontakte han på facebook, tror jeg også kontaktet vennene hans på facebook.
Jeg ble så drittlei så det endte med at jeg ringte faren hans mens han var på jobb og snakket høylytt om at sønnen hadde stjålet penger fra meg, og at jeg skulle politianmelde han. Han sa da bare «jaja, jeg skal fikse det.  Og han skal sende pengene tilbake ikveld»
Etter å ha ventet 2 dager uten noe svar ringte jeg han på nytt, og han hadde vist «glemt» hele greia.
Sa jeg var lei og skulle politianmelde han. Da freaket han ut og sa de skulle sende det jeg bestilte dagen etterpå.
Fikk bare en sms fra fyren med «unnskyld for at det tok litt tid, har glemt hele greia..» Tok 2 måneder til jeg da mottok den!
Jeg anbefaler for øvrig alle som blir svindlet på internet å ta kontakt direkte med politiet slik at vi slipper at folk tjener penger på denne måten. Antall kroner det blir svindlet for i året på internett er ikke rent lite, og det skal en del til for å få bukt med dette problemet. Lån heller aldri penger for å kjøpe ting på internett – da du ender opp uten materielle goder OG med et lån når du finner ut at du har blitt svindlet.
Svindel på internett er big business. Bare pass på å ta forhåndsregler slik at du ikke støtter en så skitten og uetisk bransje.