• Laster aksjedata...

Det var en liste over morsomme måter å spare penger på en engelskspråkelig nettside som dessverre har lagt ned. Den var ikke nødvendigvis ment å være morsom, men ble hentet fra reelle forslag sendt inn fra noen gjerrigknarker som på død og liv ønsket å spare så mye penger på utrolig mange sære måter. Her er noen av dem.

Følgende er reelle forslag, i tillegg til at det er morsomme måter å spare penger som du egentlig ikke bør prøve.

Én person foreslo å spare penger på bryllup som inkluderte å plukke opp restene blomster på en kirkegård. Uetisk, frekt og lite imponerende. Men altså et seriøst forslag fra en eller annen person et eller annet sted i verden.

En annen kreativ gjerrigknark har funnet en måte å spare penger på ved en bilvask. Han vasket hele bilen ved hjelp av en spyleslange på bensinstasjon. Han legger også til at om du er heldig, så finnes det gratis såpe i nærheten.

En kvinne tilsto at hun og barna sine fylte lommene sine fulle med ketchup, salt og andre krydderpakker hver gang de var i en fastfood-restaurant som for eksempel McDonalds. Det er ikke alt. Hun hadde faktisk gitt ungene beskjed om å fylle de gamle senneps- og ketchupflaskene med denne McDonalds-opplegget når de kom hjem.

For å spare penger på en paraply, foreslår en mann å gå til ”tapt og funnet”-avdeling ved noen store offentlige biblioteker. Fortell dem at du mistet en svart paraply. De vil ha flere, der du kan plukke den beste, og kreve den som din egen.

Ringe folk du kjenner utenlands når du vet at de ikke vil være hjemme. Legg igjen en beskjed der du ber dem å ringe. På den måten betaler de for lange samtalen.

Ikke betal for barnepass! Få unge par som tenker på å ha barn i fremtiden til å «leie» deres for kvelden. De får se hvordan det vil være når de en dag blir ansvarlige foreldre, og du kan få betalt i stedet for å betale for barnepass.

Slå av TV og alle lysene for å spare strøm. Fortell barna at det er ”hide and seek” på gang.

Tren hunden din til å tigge om mat fra fremmede, så du slipper å kjøpe hundemat.

Gni barnåler under armene i stedet for å kjøpe deodorant.

Ta ekstra servietter fra fast food-restauranter for å spare på toalettpapiret.

Dette var vel de mest ekstreme måtene å tjene penger på. Eller det vil si; spare penger. For om du heller hadde brukt energien din på å jobbe litt, så ville det nok betalt seg timesmessig. Det å stjele ketchup og salt på McDonalds er vel ikke annet enn veldig sært. Og det å dra nytte av sørgende mennesker er horribelt. Keep away.