• Laster aksjedata...

Man kan tjene mer og få større omsetning hvis man kan kapre flere plasser på førstesiden ved Googlesøk. Har du en nettbutikk, men har lyst til å ha flere, med alle de samme, eller bare noen av de samme varene i? Da er en multistore-løsning hensiktsmessig å bruke. Multistore gjør at du kan ha flere nettbutikker, men styre alle fra samme administrasjon.

Kan jeg ha en multistoreløsning med WooCommerce?

Det går fint an å kjøre multistore med WooCommerce selv om WooCommerce ikke er rigget for dette i utgangspunktet. Men med pluginet / addonet som heter WooMultistore så kan du styre alt av varelager fra en enkelt nettbutikk. Det har mange fordeler.

  • Du slipper å oppdatere varelagre manuelt
  • Du slipper å bli utsolgt for en vare i èn butikk bare fordi du ikke rakk å endre varelageret manuelt når varen er solgt i en annen butikk.
  • Du får tilgang til en side som lister opp alle ordrene fra alle butikkene, så har du god oversikt.
  • En annen fordel er at du slipper å lage produktene i hver eneste butikk, du kan bare distribuere produktene fra èn butikk over til en annen butikk ved hjelp av noe få klikk. Da bestemmer du også hvilke metadata som skal synkroniserer butikkene imellom, slik som pris, beskrivelse osv.
  • Du kan eksportere ordrer fra alle butikkene, eller bare de du velger, til en enkelt excelfil.

WooMultistore pluginet gjør Multistore med WooCommerce mulig, og du kan bruke det både på WP multisite-oppsett eller på vanlige WordPress installasjoner.