• Laster aksjedata...

Nordmenn er veldig glad i penger, og vi har også stort sett veldig mye penger i det landet her. Og om man ikke har nok penger å rutte med, så er det en enkel vei til å ta opp lån i form av forbrukslån eller kredittkort – og bruke pengene på akkurat det man har lyst til.
Men det er også noen som tjener på hele denne finansieringsmodellen som utarter seg i lille Norge. For det er liten tvil om at bankene er mer enn villig til å gi ut både kredittkort og lån til mennesker som de ser kan betale godt for seg.
I likhet med at Porsche blant annet ser seg villige til å bruke millioner av kroner i markedsføring direkte rettet mot mennesker som de vet har interesse av å skaffe seg en slik bil, vil bankene i Norge rette seg mot den generelle nordmann over 18 år i håp om at de kan skaffe seg noen rentekroner ved å tilby både lån og kort.
Så spørsmålet blir da som følger;
hvor gunstig kan man skaffe seg et lån eller kredittkort i Norge?
Veldig mye kommer an på deg selv. Utdanning, alder, bosituasjon, allerede fungerende levestandard og mange flere faktorer er med på å avgjøre hvilke renter og hvilken nedbetalingstid du til slutt kommer til å ende opp med.
Som vi har skrevet her mange ganger før; du er selv ansvarlig for å oppgi korrekt informasjon om deg selv når du søker om forbrukslån og kredittkort (det er ikke så veldig avanserte online søknadsskjemaer som skal fylles ut), men det vil bare balle på seg i all elendighet dersom du velger å ljuge til bankene.
For tro meg – de sjekker samtlige mennesker som søker om lån og kredittkort.
Men om du er på den snille siden og ønsker å både hjelpe deg selv og banksektoren i Norge, så er ingenting bedre enn om du finansierer deg selv med litt godsaker som du kan finne hos veldig mange banker.