• Laster aksjedata...

Nylig lanserte Norsk tipping en egen norsk pott for nordmenn som spiller Viking lotto. Premiereuken, som er samme uken som klokken stilles, ble hun den første som tok med seg den norske potten. En gledelig nyhet sier Norsk Tipping. Nå trenger ikke hun å få seg lån på dagen. 24 millioner var gevinsten, og det skulle holde til nytt hus, bil og en rekke feriereiser.

Hun sa ifra til Norsk Tipping når hun snakket med dem etter hun ble ringt opp at det skulle rådføres med barna. Så det drypper nok kanskje en million eller to på hver av dem også. Så blir det ingen i familien som trenger lån på dagen. For de kan heller låne penger av mor på dagen om det skulle trenges.

For oss andre som ikke er vikinglotto millionærer er nok et lån på dagen mer tilgjengelig. Forbrukslån som er det mest populære og raske lån i litt større skala er et lån du kan få innvilget på dagen. Ved å søke på internett med selvangivelse, lønnsslipper og litt personlig info klar har du muligheten til å få godkjent et lån i dag. Du må dessverre gjerne vente noen dager før pengene blir overført til din konto, men i mellomtiden kan du gå å drømme om det du skal kjøpe deg.