• Laster aksjedata...

Billige forbrukslån er det mange av. Du kan låne deg fattig på ganske kort tid. Selv om vi har en lav rente for øyeblikket, er det aldri en god ide å ta et lån for å befri en annen gjeld, det er en ond lånesirkel. Hvis det er din situasjon, bør du istedet gå ned og få et langt prat med din bank. Forbruks lån er til de kjøpelystne, som ikke kan vente med å få en ny plasma-TV eller en ny scooter.
Vi kjenner det all sammen – man står nede i butikken og se på den super lekre skoen, en helt ny spillekonsoll eller et fantastisk golfsett laget av de beste materialene, men har ikke like den slags penger i pungen eller på kretidkorte som det kreves for å kunne gå derfra med god samvittighet. Heldigvis har nesten alle butikker en eller annen form for forbrukslån- hvorfor?
MERSALG er svaret. Kvikklån, Quicklån, forbrukslån, kreditt lån osv. er jo alt sammen laget for å få oss til å bruke så mange penger som mulige så rask som mulige, men det er ikke likefrem billige lån de tilbyr. Å spare tid koster penger. Godt vi er et rikt land som har råd til slikt.