• Laster aksjedata...

Spørsmål:

Først og fremst vil jeg bare si at Postbanken er en møkkabank med inkompetente tullinger, både på Postkontoret og hos kundeservice (tlf). Har bare negativt å si, største tabben deres var vel når de klarte å overføre 8000,- til feil kontonr. når jeg skulle overføre til moren min (Før jeg ble 18 og fikk nettbank, måtte fylle inn på sånn blankett-ting, typen på postkontoret skrev feil kontonr..). Et cetra, et cetra.

Anyways!

Har konto og Visakort hos Postbanken. Har alltid hatt penger på kontoen (15k +) Aka. jeg vil påstå jeg er til å «stole på» som en kunde. Men de siste to mnd. har jeg vært i ca. -150,- minusbeløp da jeg ikke har hatt noe inntekter.

Fikk endelig satt inn noen kroner (800,-) i forrige uke. Jepp, endelig kan jeg dra kortet igjen! Den gang ei, fikk avvist hver gang jeg prøvde å dra kortet i en betalingsterminal. Ringte Postbanken, neida ingenting galt med kontoen min! Alt var som normalt, det var nok bare betalingsterminalen!

Prøvde minibanken, men da ble kortet slukt med engang! Ringte postbanken nok en gang, nei nå var ‘plutselig’ kontoen min sperra pga. minusbeløpet jeg hadde tidligere. «Jaha..? Kan du aktivere det igjen da?» – Nei, det gjør vi ikke. Det var visst imot reglementet dems å ha minus på kontoen over lengre tid, greit nok, men hvor lang tid tok det før jeg fikk tilsendt kortet å bruke det igjen? 2-3 mnd!

Jeg måtte visst «bevise» for dem at jeg klarte å holde et «stabilt» beløp på kontoen. Altså, hva faen? Stemmer detta? Han var jo skråsikker på sin sak, men jeg stoler faen ikke på en sjel på den telefonlinja der lenger. Har bare fått feilinformasjon etter feilinformasjon HVER gang jeg har ringt!

Skal jeg liksom sitte uten kort eller mulighet for å bruke kontoen min på noen som helst måte, i «2-3 mnd» ?!

Håper noen her har peiling, hva jeg kan gjøre nå?

Svar:

Hvis du er misfornøyd; bytt bank!

Er ikke verre enn det. Merk at hvis du skal ha konto i ny bank vil du nok også måtte beregne å vente i 2-3 uker før du får nytt kort. De skal først sende deg kode i posten og deretter vente en/to uker før de sender selve kortet. Men 2 mnd høres veldig lenge ut.

Messteparten av bankbyttingen tar den nye banken din seg av. Eneste du trenger er å skrive under på noen avtaler og så ordner de resten.

Dette er du ikke alene om å ha problemer med postbanken, jeg selv hadde visa kort/konto der for noen år siden. Det var _alltid_ penger på kontoen, med unntak av en gang da jeg hadde minus noe 10-15 kr ,vel det endte opp med annmeldelse å trussel om inkasso, selvom jeg gjennom ca 4 år alltid hadde fått pengene inn på samme dato hver måned.