• Laster aksjedata...

Privatlån er en billigere form for lån å ta enn et mikrolån. Imidlertid handler det her om litt større summer. Et privatlån kan man ta fra cirka 10000 kr opp til 350000 kr.. Et privatlån er helt enkelt et vanlig hederlig banklån som du tar uten sikkerhet. Her kan du også styre hvilken avbetalingstid som dine små lån i privatlånform skal ha. Så dreier seg det jo mest hvis du hva du synes en liten lån er. Er det 10000 kr eller mer er det et privatlån som er det du er ute etter.
Privatlån kan du finne hos alle de klassiske bankene og et antall andre nettaktører. Så det er bare at de deg ut og lete etter rette bank om det er denne typen liten lån som du søker
Hva skal man tenke på når man søker små lån ?
Søk rundt – Det finnes ikke noe som sier at den første banken som du springer på er den banken som tilbyr liten lån med de beste vilkårene. Tipset er dermed at du ser på flere alternativ før du bestemmer deg.
Er et smålån rett – Tenk på hvis du virkelig trenger en smålån eller ikke. Overvei kostnadene sammenligna med et du vinner på å kjøpe det du er ute etter.
Vilkår – Som tidligere sagt slik se omhyggeligt på vilkårene som gjelder for dine små lån. Spesielt på mikrolånene der de ulike kredittinstituttene har veldig ulike regler. Iblant er det vanskelig å se nøyaktig hva det skal koste ved første blikk.
Lån av penger ved privatlån kan brukes til alt, for eksempel å renovere hjemme, en feriereise eller å betale bruksgjenstander hjemme. Det kan også være andre drømmer å virkeliggjøre privat nå når det finnes penger. Privatlån kan gi deg penger og det stilles ingen spørsmål til hva de er til for. Ofte kan du låne uten krav på sikkerhet.