• Laster aksjedata...

Kjøpte du bolig for noen år siden? Da kan du få gode penger på å refinansiere ditt boliglån. Det er nemlig slik at mye har endret seg de siste årene, boligen din kan ha hatt en prisvekst på hele 20%. Det betyr at din situasjon har endret seg betraktelig i forhold til hva den var når du kjøpte boligen. Det betyr at du kanskje sitter på en liten pengebinge uten å vite det.

YouTube video, Big Money med RUSH: http://www.youtube.com/watch?v=zsskd9LCp_Y ()

Hva kan jeg bruke pengene fra refinansieringen på?
Det er blitt veldig populært å bruke pengene på både bil og hytte. Det beste er at banken som regel ikke spør hva du skal bruke pengene på.  For mange så kan dette være muligheten til å reise på sin livs ferie eller kanskje bare ta seg et år fri. 

En annen mulighet er å refinansiere lånet for å minimere rentekostnaden din. Dette er mye smartere enn alternativene ovenfor. Da kan du faktisk få mer penger i måneden å bruke på det du har lyst til. Eller hvis du ønsker å være smartere så kan du betale ned boliglånet i rekordfart.

Kan alle få refinansiering av bolig?
Det forutsetter at du har hatt en prisøkning på bolig din og vi anbefaler at du ikke refinansierer boligen din før du har du hatt betalt ned en solid del av boliggjelden din.

Hva hvis banken min ikke tilbyr refinansiering?
Dersom du oppfyller kravene men banken sier nei så kan du høre med andre banker, det finnes mange muligheter. Husk det er ingen skam å bytte bank og nå har det blitt veldig lett å bytte bank. Om ikke du får refinansiering så kan du ihvertfall sjekke om du kan få en lavere rente.