• Laster aksjedata...

Spørsmålet er; ønsker du virkelig å gå på NAV? Det å sitte hjemme og å støtte seg på NAV kan ført føre til isolasjon i den form av at du mister kontakten med mennesker og samfunnet der ute.

Sier ikke det skjer med alle som går på nav, men det kan fort slik situasjonen din er i dag. Arbeidslivet er en nødvendighet dersom man ikke går på skole, fordi det stifter bekjentskap, du kommer i kontakt med andre og generelt er «ute i samfunnet».

Dersom du virkelig ønsker deg jobb så har jeg liten tro på at det ikke lar seg ordne seg på noen vis. Du sier selv du har sittet i telefonen og snakket med potensielle arbeidsgivere. Vell, møt opp personlig! Ta deg en runde til ulike bedrifter du kunne tenke deg å jobbe for og som du føler deg kompetent nok til å jobbe hos og spør etter daglig leder.

Dette viser at du er motivert på jobben og gir et helt annet inntrykk enn hva en telefonsamtale vil gjøre. Det være seg på Rema 1000 eller Dekk & Felg AS – alt etter hva du ønsker selv.

Bruk også kontaktnettet ditt. Familie, venner, slekt etc.. alle har noen som sitter litt oppe i ledelsen på et eller annet firma, og dette kan være nøkkelen for å få seg jobb .