• Laster aksjedata...

Lyst på en gratis og søt grandiosa t-shirt?

Da sender du mail til grandiosa, altså stabburet og sier masse fint om dem, fortell hvor mye penger du har brukt, og hvor mye tid du har brukt sammen med en grandiosa. Si at du er en stoor fan og det hadde betydd mye for deg med en t-skjorte.

Gratis t-skjorter bør du aldri si nei til.

Jeg fikk mail dagen etterpå hvor det sto:

Hei,

Vi takker for hyggelig henvendelse vedrørende Grandiosa. Vi sender deg gjerne en Grandiosa T-skjorte. Send oss ønsket str.

T-skjorten vil bli sendt i løpet av neste uke.

Fikk den etter 2 dager.

Fikk også akkurat vite at hvis du  sier at du skal arrangere lan og spørre om sponsor, så får du ei pakke med 10 grandiser gratis!! Verdt og prøve altså!

SVAR:

Sendt mail. Husker for en tid tilbake da jeg fant en 1×1 cm steinhard plastikbit i pizzaen (stabburet dette ja, men ikke grændis), sendte mail om hvordan jeg dramatisk svelget denne biten og smerte kom fra alle kanter mens jeg ikke kunne snakke på flere dager. Sannheten er vel egentlig at jeg fjernet den når jeg så den i ovnen. Anywaaaaaaays, spurte om jeg hadde noen grandiser til overs, fikk tilsendt en svær kasse med forskjellige produkter fra stabburet, it’s all about the perks .

Sendte også denne mailen til Stabburet nå:

Kjære Stabburet.

Etter jeg flyttet hjemmenifra og over til en noe mer plass- og økonomisk redusert tilværelse som hybelboer og student, har jeg i denne perioden virkelig lært å sette pris på det norske folkeproduktet Grandiosa!

Jeg er faktisk så takknemmelig for deres produkt, at jeg føler det ønskelig å reklamere mer for deres produkt enn de meterene jeg bruker når jeg går fra butikken og hjem med en iskald grandis under armen.

Med denne takken ønsker jeg også å presisere at dette ikke har noen baktanke annet enn å hjelpe Stabburet, og ikke minst produktet Grandiosa, og vokse til å bli et enda mer etterspurt lavterkskelsprodukt for studentene her i Trondheim.